Ανηθοσαλάτα, δροσερή και ντελικάτη
Μόνο τέσσερα υλικά, δεν χρειάζονται περισσότερα για να φτιάξεις κάτι δροσερό με τόση ζέστη! Γιαούρτι, φέτα, άνηθος και λίγο ελαιόλαδο φτάνουν για την ανηθοσαλάτα που θυμίζει ντιπ με καταπράσινο χρώμα. Προσοχή στη φέτα, να μην είναι πολύ πιπεράτη και καλύψει τη φίνα γεύση του άνηθου.
Ανηθοσαλάτα
- 1 ματσάκι άνηθο, μόνο τα φύλλα
- 2 κουτ. σούπας λάδι
- 300 γρ. τυρί φέτα
- 300 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
Εκτέλεση:
Πολτοποιούμε στο μπλέντερ τον άνηθο, το λάδι και το τυρί. Προσθέτουμε το μίγμα στο γιαούρτι και ανακατεύουμε απαλά.
Το αφήνουνε στο ψυγείο να κρυώσει, τουλάχιστον ένα δίωρο.