Το δημοφιλές κυπριακό τυρί από αιγοπρόβειο γάλα είναι γεμάτο με πρωτεΐνες αλλά και με αλάτι. Ειδικοί της διατροφής αναλύουν στην Telegraph το χαλούμι, το συγκρίνουν με άλλα αγαπημένα τυριά και προτείνουν τρόπους για να τρώγεται και να είναι υγιεινό
Δοκιμάσαμε ένα ζουμερό, τραγανό και πεντανόστιμο λαβράκι με σάλτσα καραβίδας στο «Penthouse 21» στην κορυφή του αθηναϊκού ξενοδοχείου «President», όπου οι επισκέπτες απολαμβάνουν μεσογειακές γεύσεις και signature cocktails με εντυπωσιακή θέα 360° στην πόλη
Στην αρχή είχα απελπιστεί, νόμιζα ότι στο Δερβένι Κορινθίας, όπου έχω εγκατασταθεί εδώ και μερικούς μήνες, δεν έχουν τοπικά φαγητά. Μέχρι που ανακάλυψα τα ροδινά
Στην αρχή η σαλάτα του Καίσαρα δεν είχε ούτε κοτόπουλο, ούτε μπέικον ούτε σαρδέλες φυσικά, όλα αυτά προστέθηκαν πολύ αργότερα. Και το κυριότερο τρωγόταν με τα χέρια