«Συμπεθεριό» με αυγά στο τηγάνι
Η πανδαισία χρωμάτων και γεύσεων αυτού του καλοκαιρινού πιάτου, με κάνει να το βάζω πολύ συχνά στο τραπέζι του σπιτιού μας. Το αγαπούν όλοι και τα παιδιά γλύφουν και το... τηγάνι!
Υλικά
Για 2 άτομα:
- 200 γρ. βλήτα
- 4 κολοκυθάκια
- 2 πατάτες
- 4 αυγά
- 5 κ.σ σάλτσα ντομάτας
- 4 πιπεριές (μικρές)
- ελαιόλαδο
- αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζουμε τα λαχανικά μας σε αλατισμένο νερό.
Βάζουμε τη σάλτσα ντομάτας στο τηγάνι.
Τοποθετούμε τα λαχανικά και, χωρίς να ανακατεύουμε, προσθέτουμε τα αυγά.
Αλατοπιπερώνουμε και σκεπάζουμε.
Όταν ψηθούν τα αυγά μας, το φαγάκι μας είναι έτοιμο. Το σερβίρουμε μέσα στο τηγάνι.
*Η Εύα Παρακεντάκη διατηρεί το food blog Eva In Tasteland.