Bostanistas.gr : Ιστορίες για να τρεφόμαστε διαφορετικά

Διαβαστε

Το χαλούμι έχει περισσότερες θερμίδες από το μπρι!

Διαφήμιση

Twitter | Facebook | Google+ |

Διαφήμιση

«Συμπεθεριό» με αυγά στο τηγάνι

της Εύας Παρακεντάκη Συνταγέςαυγά, αυγά τηγανητά, κολοκυθάκια, πατάτες, σάλτσα ντομάτα, πιπεριές, πρωινό, brunch, συμπεθεριό

Η πανδαισία χρωμάτων και γεύσεων αυτού του καλοκαιρινού πιάτου, με κάνει να το βάζω πολύ συχνά στο τραπέζι του σπιτιού μας. Το αγαπούν όλοι και τα παιδιά γλύφουν και το... τηγάνι! 

photo: Εύα Παρακεντάκη
photo: Εύα Παρακεντάκη

Υλικά

Για 2 άτομα:

  • 200 γρ. βλήτα
  • 4 κολοκυθάκια
  • 2 πατάτες
  • 4 αυγά
  • 5 κ.σ σάλτσα ντομάτας
  • 4 πιπεριές (μικρές)
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Βράζουμε τα λαχανικά μας σε αλατισμένο νερό.

Βάζουμε τη σάλτσα ντομάτας στο τηγάνι.

photo: Εύα Παρακεντάκη
photo: Εύα Παρακεντάκη

Τοποθετούμε τα λαχανικά και, χωρίς να ανακατεύουμε, προσθέτουμε τα αυγά.

photo: Εύα Παρακεντάκη
photo: Εύα Παρακεντάκη

Αλατοπιπερώνουμε και σκεπάζουμε.

photo: Εύα Παρακεντάκη
photo: Εύα Παρακεντάκη

Όταν ψηθούν τα αυγά μας, το φαγάκι μας είναι έτοιμο. Το σερβίρουμε μέσα στο τηγάνι.

*Η Εύα Παρακεντάκη διατηρεί το food blog Eva In Tasteland.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πρόσφατα άρθρα της Εύας Παρακεντάκη

Πρόσφατα άρθρα στην κατηγορία 'Συνταγές'