Ποιοι είμαστε
Φαμπρίτσιο Μπουλιάνι
RSSΟ Φαμπρίτσιο Μπουλιάνι γεννήθηκε στο Καζανόβα ντι Τολμέτζο, κοντά στα ιταλοαυστριακά σύνορα. Ο πατέρας του κρατούσε τη λοκάντα του χωριού και ο μικρός Φαμπρίτσιο έμαθε παρατηρώντας τον τα μυστικά μιας αγροτικής και καθησυχαστικής κουζίνας. Μυήθηκε από νωρίς στον κόσμο του δάσους και αυτή η επαφή του με τη φύση καθοδήγησε στο εξής όλες τις επιλογές του: τα πιο ταπεινά αγριολούλουδα, τα βότανα της εξοχής γίνονται στα χέρια του πολύτιμα υλικά.
Η μαθητεία του έγινε κοντά σε μεγάλους αρχιμαγείρους: στη Νότιο Γαλλία δίπλα στον μάγο των λαχανικών Ροζέ Βερζέ, στη Λυών πλάι στους κουζινοπάτες αδερφούς Τρουαγκρό… διαδρομή που στη συνέχεια περνάει από τις πιο διάσημες κουζίνες ξενοδοχείων στις μητροπόλεις του κόσμου. Από το 1990 ζει και εργάζεται στην Ελλάδα, συνεχίζοντας να συλλέγει διακρίσεις, βραβεία και επαίνους αλλά και συνεχίζοντας να επιμένει στις δικές του, μοναδικές αρχές.