Βάλε κατσαρόλα: κατσικάκι με ντοματίνια και φασολάκια
Άπαχο μικρό κατσικάκι... τι καλύτερο από το να συνδυαστεί με τα φρέσκα βιολογικά ντοματίνια του Τάσου Αγγελάκη και τα τσαουλιά, σε ένα πιάτο που η απλότητα των υλικών κάνει τη μεγάλη διαφορά!
Υλικά:
- 2 κιλά κατσικάκι
- ½ κιλό φασολάκια τσαουλιά
- ½ κιλό βιολογικά ντοματίνια περασμένα στο μπλέντερ
- 1 μεγάλο κρεμμύδι
- αλάτι, πιπέρι
- ελαιόλαδο
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο και το κατσικάκι μας και το τσιγαρίζουμε. Αφού πάρει χρώμα, προσθέτουμε το κρεμμύδι και ανακατεύουμε.
Στη συνέχεια μπαίνει η φρέσκια ντομάτα και συμπληρώνουμε ζωμό μέχρι να σκεπάσουμε το κρέας.
Αλάτι, πιπέρι και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Μαγειρεύουμε περίπου για μία ώρα (ανάλογα το κρέας) και στο τελευταίο δεκάλεπτο προσθέτουμε τα φασολάκια.
* Η Εύα Παρακεντάκη διατηρεί το food blog Eva In Tasteland.